Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 ianuarie 2010

Oportunitati

Va voi prezenta mai jos cateva modalitati prin care veti castiga si voi, la fel ca si mine, bani pe net, stand aproximativ 1 ora pe zi in fata calculatorului. Stiu ca stai in fiecare zi si te gandesti:"Ce as mai putea sa fac sa mai scot niste bani?". Raspunsul ti-l dau eu aici. "De ce?", te vei intreba. Pentru ca daca voua va merge bine si mie imi merge bine. Asadar, ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Dar gata cu vorbaria, sper ca v-ati format o mica opinie, haideti sa trecem la treaba.

Toate site-urile pe care vi le voi prezenta au la baza conceptul PTC (paid to click), ceea ce inseamna ca utilizatorul trebuie sa deschida niste reclame si sa le lase deschise intre 10 - 30 secunde(nu e necesara citirea lor cu adevarat). Tot acest procedeu aduce in conturile voastre aproximativ 1 cent pentru fiecare reclama.

Daca facem o mica adunare, de la un singur site care ofera 20 de reclame spre vizualizare, obtinem 20 centi pe zi, dar daca avem 10 site-uri? Am avea un profit de 2$ pe zi, nefacand mai nimic.

Partea cea mai frumoasa abia acum vine: sunteti platiti si pentru reclamele pe care le vizioneaza prieteni adusi de tine.
Haideti sa facem un mic calcul:
  • tu dai 20 click-uri pe zi --> 20 centi
  • aduci 10 prieteni care dau si ei 20 click-uri pe zi --> 2$
  • castigul tau pe luna --> 6$ (ce faci tu) + 60$ (ce au facut prietenii tai) = 66$
Acum ca v-am atras atentia, o sa incep sa va prezint solutiile la problemele dumneavoastra financiare.

Toate site-urile sunt verificate, toate platesc. Tot ce aveti de facut este sa dati click pe fiecare banner pentru a va inregistra.































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu